Geen verrassingen

achteraf

Tarieven

Home > Tarieven

Tarieven

Wat kost een scheiding bij in2mediation?

Dat varieert en kan uiteenlopen van een paar tientjes per persoon tot een paar duizend euro per persoon. Mijn uurtarief van €160 ex. BTW sluit aan bij wat door de rijksoverheid als regulier uurtarief voor een mediator wordt aangegeven. Ik toets altijd of (één van) u in aanmerking kan komen voor gefinancierde rechtsbijstand en kan dat ook aan vragen nu ik als MfN register mediator ingeschreven ben bij de Raad van Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan scheelt dat enorm in de kosten.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waaraan geen kosten zijn verbonden. Ik plan voor zo’n gesprek drie kwartier in. In dat gesprek zal ik vrij goed aan kunnen geven met welk kostenplaatje u rekening moet houden.

Mijn insteek is: Zorgvuldig scheiden kost tijd, en geld. Als u uw scheiding nu goed regelt zult u daar na de scheiding veel profijt van hebben. Daarbij streef ik naar een vlotte afwikkeling zonder dat dit ten koste gaat van de zorgvuldigheid en daarnaast probeer ik fiscaal te optimaliseren, waarmee ik regelmatig mijn kosten ruimschoots weer voor u terug kan verdienen.

Altijd geldt: geen verrassingen achteraf, transparantie en maatwerk: daar draait het om!

In2mediation, hulp bij scheiden

Mediator Wageningen

Mediator Barneveld

In2mediation, vraag een offerte aan

Wat kost een scheiding bij In2mediation? Dat is erg afhankelijk van wat er allemaal moet worden geregeld en of er over veel zaken al overeenstemming is. Een eigen bedrijf of huwelijkse voorwaarden kunnen een echtscheiding behoorlijk complex maken wat kostenverhogend werkt.

Vraag een offerte aan

Vragen of opmerkingen?

06 – 51 15 53 16
info@in2mediation.nl

In2Mediation
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Privacy verklaring

    

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - In2Mediation - Gerealiseerd door NIKU Solutions