Eén goede mediator

in Barneveld

Mediator Barneveld

Home > Mediator barneveld

Mediator Barneveld

In2Mediation als mediator nabij Barneveld helpt u graag bij het regelen van uw scheiding. U heeft immers al kopzorgen genoeg en u verdient de beste begeleiding die ik u kan geven. Ik sta bekend als betrokken mediator en naast u als ouders begeleid ik eventueel ook uw kinderen als u dat wenst. Dit doe ik als gecertificeerd KIES omgangsbegeleider.

Voordelen mediator Barneveld

Het inschakelen van In2Mediation als uw mediator nabij Barneveld heeft meerdere voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een echtscheidingsadvocaat. De kosten voor een advocaat zijn vele malen hoger dan die van een mediator. Bovendien bent u bij mij verzekerd van een zeer brede en inhoudelijke begeleiding. Na de procedure nog vragen? Laat het mij weten: ik beantwoord uw vragen graag zonder direct een factuur te sturen.

Financiële afwikkeling scheiding

Naast bemiddeling gaan we ook dieper in op de financiële en fiscale afwikkeling van de scheiding. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de berekening van de alimentatie stap voor stap met u door te nemen, zodat u precies weet hoe het bedrag tot stand komt. De definitieve berekening maak ik pas als u daarmee instemt. Tevens berekenen we wat u na de scheiding netto nog te besteden heeft. Dit geeft inzicht in uw maandelijkse bestedingsruimte zodat u zelf kunt zien wat er nog mogelijk is en waarop u moet besparen. Door hierin keuzes te maken, creëert u rust en duidelijkheid over uw situatie na de scheiding.

Kosten scheiding

De kosten voor mediation tijdens de scheiding hangt voor een groot deel van uzelf af. Hoe eerder u het onderling eens wordt, hoe sneller het traject gaat, hoe lager de kosten. Het kan zijn dat de situatie complexer is en er meer tijd nodig is. In dat geval kunnen we een vast tarief afspreken. De duur van een scheiding ligt gemiddeld tussen de drie en vier maanden. Dat wil zeggen vanaf het intakegesprek tot de juridische scheidingsdatum bij de gemeente.

Vrijblijvend eerste gesprek

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend en kosteloos een informatiegesprek met mij in. Samen bekijken we wat er allemaal nog geregeld moet worden. Aan de hand van de stand van zaken, doe ik u een prijsvoorstel. Ik hecht aan een vlotte afwikkeling van uw scheiding waarbij de snelheid niet ten koste moet gaan van de zorgvuldigheid. Het is belangrijk dat u naderhand niet voor juridische of fiscale verrassingen komt te staan. Naast mediator nabij Barneveld, richt In2mediation zich ook op Wageningen en Veenendaal.

In2mediation, hulp bij scheiden

Mediator Wageningen

Mediator Barneveld

In2mediation, vraag een offerte aan

Wat kost een scheiding bij In2mediation? Dat is erg afhankelijk van wat er allemaal moet worden geregeld en of er over veel zaken al overeenstemming is. Een eigen bedrijf of huwelijkse voorwaarden kunnen een echtscheiding behoorlijk complex maken wat kostenverhogend werkt.

Vraag een offerte aan

Vragen of opmerkingen?

06 – 51 15 53 16
info@in2mediation.nl

In2Mediation
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Privacy verklaring

    

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - In2Mediation - Gerealiseerd door NIKU Solutions