Ik noem een scheiding

een "major life event"

Over Anneruth Duiker

Home > Over anneruth duiker

Over Anneruth Duiker

Ik noem een scheiding een major life event en dan spreek ik uit eigen ervaring. Tijdens mijn eigen scheidingsproces in 2002 had ik behoefte aan een betrokken begeleiding, kennis van zaken over (jonge) kinderen in scheidingssituaties, empathie en financieel inzicht na de scheiding, allemaal punten die tijdens mijn mediationtraject voor verbetering vatbaar waren. Mijn gedachte was: ik wil mensen in het scheidingstraject kunnen bieden wat ik zelf zo gemist heb. En zo geschiedde: ik ben me via vele opleidingen gaan bekwamen in het vak mediation gespecialiseerd in echtscheiding.

Vanaf 2007 ben ik werkzaam als scheidingsbemiddelaar en als MfN-registermediator geregistreerd bij Stichting Kwaliteit Mediators (SKM).

Als gecertificeerd KIES omgangsbegeleider heb ik naast de scheidende ouders ook jarenlang vele kinderen begeleid.

Na 5 jaar binnen een franchiseformule te hebben gewerkt werd het tijd voor een eigen koers waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke benadering met als insteek: ook na de scheiding moet je (al dan niet als ouders) verder.

Sinds 2022 ben ik aangesloten bij “De Scheidingsdeskundige”. Deze organisatie biedt mij ondersteuning in mijn praktijk en levert vele opleidingen zodat ik mijn kennis op peil houdt. Zie voor meer informatie de website https://www.scheidingsdeskundigen.nl.

Naast de capaciteit om u op een respectvolle manier door het scheidingsproces te leiden mag u van mij verwachten dat ik beschik over kennis van alle relevante fiscale en juridische aspecten en gedegen kennis van alimentatierekenen. Fiscale optimalisatie is voor mij een uitdaging. Daar kunnen mijn klanten weer van profiteren en daar gaat het uiteindelijk om!

Ik ben pas tevreden als aan het eind afspraken zijn gemaakt waardoor men weet: het is goed geregeld, zo kan ik weer verder.

In2mediation, hulp bij scheiden

Mediator Wageningen

Mediator Barneveld

In2mediation, vraag een offerte aan

Wat kost een scheiding bij In2mediation? Dat is erg afhankelijk van wat er allemaal moet worden geregeld en of er over veel zaken al overeenstemming is. Een eigen bedrijf of huwelijkse voorwaarden kunnen een echtscheiding behoorlijk complex maken wat kostenverhogend werkt.

Vraag een offerte aan

Vragen of opmerkingen?

06 – 51 15 53 16
info@in2mediation.nl

In2Mediation
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Privacy verklaring

    

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - In2Mediation - Gerealiseerd door NIKU Solutions