Neem gerust contact op,

ik begeleid u graag

Contact opnemen met In 2 Mediation

Home > Contact

Contact opnemen met In 2 Mediation

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek op mijn kantoor in Businesspoint De Vallei in Ede, goed bereikbaar en met voldoende parkeermogelijkheden. Een kennismakingsgesprek kan bijna altijd op zeer korte termijn worden ingepland. Ik reserveer ruim de tijd voor zo’n gesprek, omdat ik mezelf en u de kans wil geven om te verkennen of we bij elkaar passen. In dat gesprek zal ik ook vrij goed aan kunnen geven met welk kostenplaatje u rekening moet houden.

Als u uw scheiding nu goed regelt zult u daar na de scheiding veel profijt van hebben. Ik streef naar maatwerk, geen verrassingen achteraf en transparantie.

Neem gerust contact op, ik begeleid u graag.

Contactgegevens

Woont u in de Ede, Veenendaal, Wageningen of omgeving en vraagt u zich af hoe u mij kunt bereiken?

  • U kunt mij ook bellen op 06 – 511 55 316 of

  • Vraag direct middels het contactformulier een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek aan op het bezoekadres Galvanistraat 1, 6716 AE te Ede. Dit is slechts 15 minuten rijden vanaf Veenendaal.

Stel uw vraag aan Anneruth Duiker

In2mediation, hulp bij scheiden

Mediator Wageningen

Mediator Barneveld

In2mediation, vraag een offerte aan

Wat kost een scheiding bij In2mediation? Dat is erg afhankelijk van wat er allemaal moet worden geregeld en of er over veel zaken al overeenstemming is. Een eigen bedrijf of huwelijkse voorwaarden kunnen een echtscheiding behoorlijk complex maken wat kostenverhogend werkt.

Vraag een offerte aan

Vragen of opmerkingen?

06 – 51 15 53 16
info@in2mediation.nl

In2Mediation
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Privacy verklaring

    

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - In2Mediation - Gerealiseerd door NIKU Solutions