Eén goede mediator

in Wageningen

Mediator Wageningen

Home > Mediator wageningen

Mediator Wageningen

Zoekt u een goede mediator in Wageningen of omstreken omdat u een echtscheiding wilt aanvragen? Dan bent u bij In2Mediation aan het juiste adres. Ik ben Anneruth Duiker en al bijna tien jaar actief als scheidingsbemiddelaar en mediator. Ik kan u helpen bij het maken van heldere afspraken, waarmee u na de scheiding weer verder kunt.

Mediator Wageningen inschakelen

Als u besluit een mediator in Wageningen in te schakelen, wat mag u dan verwachten? Echtscheidingen brengen doorgaans een heel scala aan emoties teweeg. Misschien bent u teleurgesteld, boos of verdrietig, of een combinatie daarvan. Als mediator uit de regio Wageningen, kan ik u beiden helpen om deze zware periode goed te doorstaan en te zorgen dat de procedure ordelijk verloopt. Voordat uw echtscheiding definitief gemaakt kan worden, moet er veel overlegd en geregeld worden. Als mediator uit de regio Wageningen help ik u bij het verdelen van bezittingen en het maken van afspraken, bijvoorbeeld over alimentatie. Zo nodig kan ik u als ervaren mediator ook helpen met afspraken over co-ouderschap. Bovendien heb ik als KIES omgangsbegeleider ruime ervaring in het begeleiden van kinderen. Alle afspraken zullen worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Indien van toepassing wordt er ook een ouderschapsplan gemaakt.

Echtscheiding Wageningen

Gaat u scheiden, dan kunt u zich veel moeite besparen door gebruik te maken van de diensten van een goede mediator uit de regio Wageningen. Ik, Anneruth Duiker, kan u als mediator beiden met raad en daad terzijde staan en voorkomen dat deze periode nog zwaarder wordt dan deze toch al is. U zult zien dat een harmonieuze echtscheidingsprocedure het leven daarna veel makkelijker kan maken.

Bespaar op een dure echtscheidingsadvocaat

Laat u zich bij de echtscheidingsprocedure begeleiden door een echtscheidingsadvocaat dan is dat meestal een kostbare aangelegenheid. Geeft u het regelen van de echtscheiding uit handen aan In2Mediation, dan kunt u rekenen op een inhoudelijk bredere begeleiding tegen lagere kosten! Heeft u na afronding van de procedure vragen? Dan kunt u nog steeds bij Anneruth Duiker terecht zonder dat er daarbij direct een factuur volgt.

Vraag het aan dé mediator uit Wageningen

Bent u op zoek naar een mediator in Ede, Veenendaal of Wageningen of wilt u advies omtrent uw echtscheiding? Neem voor meer informatie contact op met In2Mediation voor advies op maat via het getoonde reactieformulier of bel direct: 06 – 51 15 53 16. Ik help u graag!

In2mediation, hulp bij scheiden

Mediator Wageningen

Mediator Barneveld

In2mediation, vraag een offerte aan

Wat kost een scheiding bij In2mediation? Dat is erg afhankelijk van wat er allemaal moet worden geregeld en of er over veel zaken al overeenstemming is. Een eigen bedrijf of huwelijkse voorwaarden kunnen een echtscheiding behoorlijk complex maken wat kostenverhogend werkt.

Vraag een offerte aan

Vragen of opmerkingen?

06 – 51 15 53 16
info@in2mediation.nl

In2Mediation
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Privacy verklaring

    

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - In2Mediation - Gerealiseerd door NIKU Solutions