Anneruth heeft ons erg goed geholpen

Referenties

Home > Referenties

Referenties

Anneruth heeft ons erg goed geholpen met het regelen van de scheiding. Ze heeft alles zeer goed uitgelegd. 
Voor vragen kon je haar altijd bellen of mailen, antwoord krijg je altijd. Zelfs als de scheiding rond is is ze er nog voor je.

Mijn zoon van 5 heeft meegedaan aan het KIES programma en dat is hem en ons goed bevallen. ”

Stephaenie
-

Anneruth is een goede mediator, begeleidt beide partners op een heldere, transparante manier. Ze is betrokken, integer en houdt het grote plaatje en de kinderen in het oog. Ik ben na anderhalf jaar nog steeds erg tevreden met haar begeleiding tijdens de scheiding.”

Anne-Marije
-

De samenwerking met Anneruth hebben wij als prettig ervaren, zij heeft zich voor beide partijen als goed en neutraal mediator opgesteld. En zelfs als er nu nog vragen zijn kun je die gerust stellen en beantwoord zij deze altijd.”

Theo
-

Ik geef Anneruth een dikke 9 voor haar begeleiding!”

Rolf
-

Tijdens de kennismaking en de weken erna heb ik Anneruth ervaren als een zeer professioneel en fijn mens. Wat ik in de mediation als zeer prettig heb ervaren is dat Anneruth naast verbale communicatie ook tijd nam voor non verbale communicatie. Er werd dan even een pas op de plaats gemaakt, waardoor ik het gevoel heb gehad het proces te kunnen volgen. Door de rust die Anneruth uitstraalt en nam heb ik mij niet overrompeld gevoeld. ”

Yvonne
-

Anneruth krijgt van mij 9 voor hoe zij ons heeft begeleid. Ze is bijzonder goed en sympathiek.”

Lieke
-

In2mediation, hulp bij scheiden

Mediator Wageningen

Mediator Barneveld

In2mediation, vraag een offerte aan

Wat kost een scheiding bij In2mediation? Dat is erg afhankelijk van wat er allemaal moet worden geregeld en of er over veel zaken al overeenstemming is. Een eigen bedrijf of huwelijkse voorwaarden kunnen een echtscheiding behoorlijk complex maken wat kostenverhogend werkt.

Vraag een offerte aan

Vragen of opmerkingen?

06 – 51 15 53 16
info@in2mediation.nl

In2Mediation
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Privacy verklaring

    

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - In2Mediation - Gerealiseerd door NIKU Solutions