Scheiden is zwaar, maar samen met Anneruth hebben we het op een goede manier afgehandeld.’ Mark

Mediator Scherpenzeel

Bij een scheiding biedt in2mediation als mediator in Scherpenzeel onafhankelijke begeleiding van de hele afwikkeling. Van het samen opstellen van het echtscheidingsconvenant tot het komen van afspraken over alimentatie en het co-ouderschap, in alle stappen zorg ik voor advies en hulp. Dit resulteert in heldere afspraken voor de toekomst en een vlotte afhandeling tegen lagere kosten. Want voor deze zaken hoeft u dan geen kostbare echtscheidingsadvocaat te regelen. Deze schakelt u slechts in voor het indienen van alle documenten bij de rechtbank.

Mediator Scherpenzeel inschakelen

Als mediator in Scherpenzeel werk ik vanuit mijn kantoor in Ede. Voor elk aspect van een scheiding bied ik op onafhankelijke, maar ook doortastende wijze hulp. Middels een stappenplan en inventarisatie kijken we samen naar wat er allemaal moet worden geregeld wat betreft woning, verdeling van het vermogen, de kinderen, alimentatie en pensioen. Afspraken die we daarover maken worden opgenomen in een ouderschapsplan en scheidingsconvenant die later bij de officiële echtscheidingsstukken worden gevoegd.

Gespecialiseerd in alimentatierekenen

U kunt hierbij vertrouwen op actuele kennis van fiscale en juridische zaken en grondige ervaring in draagkracht- en alimentatieberekening. Hierbij kijk ik hoe de zaken voor beide partners optimaal fiscaal kunnen worden geregeld voor straks. Als gecertificeerd KIES omgangsbegeleider kan ik ook zorgen voor de begeleiding van kinderen die te maken krijgen met het echtscheidingsproces.

Toekomstgerichte afspraken

Een echtscheiding brengt voor partners en kinderen een hoop emoties en onzekerheid met zich mee. Door via mediation over alle onderwerpen het gesprek in te gaan én te blijven, brengt rust. Het neemt veel onzekerheden weg en zorgt ook dat er voor de komende jaren een goede basis wordt gevormd waarop iedereen straks een nieuwe start kan maken.

Hulp bij scheiding op maat

Elke scheiding en gezinssituatie is anders. Daarom bied ik bemiddeling op maat. En hoe dat pakket eruit ziet bespreken we samen. Misschien heeft u alleen hulp nodig bij de fiscale zaken. Of u wilt mij juist inschakelen om het gesprek tussen elkaar vlot te trekken. Elke vorm van begeleiding is mogelijk. 

Neem vrijblijvend contact op met dé mediator in Scherpenzeel

Voordat u samen besluit via In2Mediation een mediationtraject in te gaan, kunt u geheel kosteloos eerst een informatiegesprek aanvragen, waarin we kennismaken en ik u graag meer vertel. Vul daarvoor het reactieformulier in of bel 06 – 51 15 53 16.