Scheiden is zwaar, maar samen met Anneruth hebben we het op een goede manier afgehandeld.’ Mark

Mediator Renswoude

In2mediation is als mediator in Renswoude actief voor deskundige hulp bij echtscheidingen. Doelgericht en doortastend help ik, Anneruth Duiker, u bij alle fiscale en juridische aspecten voor nu en morgen. Met alle aandacht en begeleiding voor kinderen in het gezin. Een goede en betrokken bemiddeling is niet alleen prettig doordat er een onafhankelijke partij meekijkt en meedenkt, het vastleggen van afspraken en de afwikkeling is bovendien een stuk voordeliger dan dat allemaal regelen via een echtscheidingsadvocaat.

Mediator Renswoude inschakelen

Iedereen die bij een scheiding een mediator in Renswoude of omgeving nodig heeft, kan vertrouwen op mijn jarenlange expertise. Onafhankelijke bemiddeling zorgt ervoor dat partners in goed gesprek met elkaar blijven en dat er allerlei afspraken worden gemaakt die uiteindelijk vast komen te liggen in het echtscheidingsconvenant en het eventuele ouderschapsplan voor bij de officiële echtscheidingsdocumenten.

Aspecten die hierbij aan bod komen:

  • Juridische en fiscale zaken
  • Eigen vermogen / eigen bedrijf
  • Pensioen
  • Afspraken co-ouderschap en alimentatie
  • Eigen woning en toekomstige huisvesting

Bij elk aspect inventariseren we de huidige stand van zaken nu, de wensen van beide partners, de zorg voor de kinderen in het gezin, en we kijken hoe we al deze aspecten zo kunnen regelen dat ex-partners ook fiscaal gezien goed uit het proces komen.

Maatwerk scheidingsbemiddeling

Het begeleidingstraject is maatwerk en vullen we in zoals u dat wilt. Van alleen begeleiding op een van bovenstaande aspecten, zoals co-ouderschap, tot het intensief bijstaan en bemiddelen tussen beide partners als gesprekken en afspraken toch moeilijk blijken te gaan. Verder streef ik in mijn aanpak naar een vlotte, transparante afwikkeling, waarbij de blik vooral gericht is op de toekomst.

Toekomstgerichte aanpak

De meeste scheidingen zijn zwaar proces en betekenen automatisch ook een nieuwe start voor elk gezinslid. Dat brengt veel onzekerheid en heftige emoties met zich mee. Het inschakelen van mediation schept niet alleen helderheid en structuur in alles wat op jullie afkomt, maar zorgt ook voor de nodige steun, vooral ook voor de kinderen in het gezin. 

Neem vrijblijvend contact op met dé mediator in Renswoude

Voordat u samen besluit via In2Mediation een mediationtraject in te gaan, kunt u geheel kosteloos eerst een informatiegesprek aanvragen, waarin we kennismaken en ik u graag meer vertel. Vul daarvoor onderstaand reactieformulier in of bel 06 – 51 15 53 16.